tirsdag den 16. februar 2021

De bedste apps til investering på farten


Aktiehandel var i gamle dage kun noget for professionelle og indviede, men nu kan alle være med på aktiehandel, hvis de lyster. Det er i dag blevet så nemt at købe og sælge aktier, at de fleste med en lille smule øvelse, kan blive sande aktiehandlere. 


Derfor er det også blevet meget nemmere at holde øje med sine aktier, via apps på mobilen. Med disse apps kan du både se kurser, købe og sælge aktier på det bedste tidspunkt.  


Ved aktiehandel, er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at man kan følge med i aktiernes udvikling og hurtigt kan slå til, når de enten stiger eller falder drastisk. Derfor er aktie apps blevet så populære hos dem, der interesserer sig for aktier. 

De bedste aktie apps

Men hvilke apps er så de bedste, når man hurtigt skal kunne finde det man søger. Nogle af de meste populære på markedet er apps som Robinhood, e Toro, Plus500. Robinhood er en gratis app, men du har mulighed for at betale for guld medlemsskab.


Hos de fleste aktieapps vil det være på samme måde. Guld- eller VIP medlemskab giver dig eksklusiv adgang til funktioner, som man ikke får i den gratis udgave. Det vil for en erfaren aktiehandler være nødvendigt at have dette medlemsskab. 


Der vil være et minimum indskudspris der kan variere for de forskellige apps. eToro og Plus500 er nogle af de førende aktieapps, som handler med CFD. Denne type handel er dog mere risikabel og man bør sætte sig godt ind i disse metoder. 

Alternative investeringsmetoder

Hvis du ikke føler dig helt tryg i aktieverdenen, så kan du også overveje nogle af de alternative metoder der er, for investering. Kryptocurencies er for eksempel blevet rigtig populært at handle med, for nybegyndere. 


Det er de, fordi der ikke er lige så meget at holde styr på og sætte sig ind i, så det føles ikke lige så farligt at gå i gang med. Man kan for eksempel investere i Bitcoins, som nok er den mest populære blandt krypto valuta. 


Man kan også tage en anden indgangsvinkel og forsøge at få sine penge til at vokse, med for eksempel sportsbetting eller betting på igaming. På counterstrikebetting.net kan man for eksempel læse sig til fif og råd om betting på spillet Counter Strike. 

Del din viden med andre

Hvis du er en dygtig aktiehandler kunne det være du ville få noget ud af at dele din erfaring og viden med andre. Der kan måske endda tjenes lidt ekstra penge på det også. Du kan for eksempel vælge at lave en blog om aktiehandel. 


Hvis du har en masse interessant at sige om aktiehandel og føler, at du ville kunne hjælpe andre godt på vej, så læs på jkwebdesign.fi hvordan du selv kan lave hjemmeside til din blog. Det kan blive en hyggeligt sideprojekt for dig, og du kan ende med at hjælpe rigtig mange mennesker. 


Hvis du derimod foretrækker at holde dine gode råd for dig selv og dine nærmeste, så er det selvfølgelig også helt i orden. 

Ingen kommentarer: