mandag den 25. maj 2020

Anmeldelse af Binance Valuta app – Den bedste app til handel med kryptovaluta


Man skal have levet under en sten i løbet af de sidste mange år, hvis ordet ”kryptovaluta” skal være gået ens næse forbi, men det betyder ikke, at det er alle, der har forstået, hvordan handel med kryptovaluta foregår. Det har dog aldrig været nemmere at handle med kryptovaluta, og det kan gøres direkte fra din telefon, men hvor god er sådan en app til handel med kryptovaluta? Her kan du læse vores anmeldelse af Binance, og anmelderen er mildest talt begejstret – så er du advaret.


Om Binance Kryptovaluta App

Binance Kryptovaluta App beskriver sig selv som mest enkle og sikreste måde at købe og sælge kryptovaluta direkte fra din mobiltelefon, og der kan være noget om snakken. Du får gennem Binance mulighed for at handle med et bredt udvalg af kryptovaluta såsom bitcoin.

Binance Kryptovaluta App er en gratis handelsapp, der kan håndtere op til 1,4 millioner transaktioner i sekundet, hvilket gør, at du er garanteret en god oplevelse, især når du giver dig i kast med handel på tværs af forskellige markeder for kryptovaluta.

 

Binance har en god funktionalitet

Ud over at du får adgang til selve handelsplatformen, får du også adgang til en lang række værktøjer, der giver dig mulighed for at holde styr på din portefølje. På den måde kan du nemt og elegant overskue, hvordan det går med din handel. Ligeledes kan du også let tjekke diagrammer over dine handler og opdaterede priser enten via Binances hjemmeside eller gennem appen, hvilket betyder, at du aldrig behøver at føle dig sat af.

Sikkerheden er i top

Binance har afsat en stor del af deres midler til at opdatere og opretholde en række strikse sikkerhedsprotokoller, hvilket betyder, at du I høj grad kan føle dig sikker, når du handler gennem Binance Kryptovaluta App. Samtidig gennemgår holdet bag Binance jævnligt sikkerheden og sørger for jævnlige opdateringer af appen, hvilket betyder, at du altid er garanteret de nyeste sikkerhedsopdateringer.


 

Har du et problem, så ring til døgnsupport

En af de største fordele ved Binance er, at de har døgnåben kundesupport, hvilket betyder, at du altid kan få hjælp, hvis der pludselig opstår et problem, og det bedste af det hele er, at al kontakt til Binances supportteam kan varetages gennem appen, men det er selvfølgelig også muligt at kontakt dem via e-mail, hvis der af uforklarlig årsag skulle være problemer med selve appen.

Vurdering

Ligesom brugernes vurdering er vores vurdering af Binance Kryptovaluta App også ekstremt positiv. På Google Play har appen fået den samlede score på 4,5 ud af 5 mulige stjerner, og dette er baseret på næsten 41.000 anmeldelser, hvor der især er kommentarer på, hvor brugervenlig en app, der er tale om.
Og det er netop også brugervenligheden, som især har imponeret i denne anmeldelse, for der er i særklasse tale om en app, der er let at komme i gang med. Så hvis det kribler i fingrende for at forsøge at handle med kryptovaluta, så er Binance Kryptovaluta App bestemt et godt sted at starte.

Ingen kommentarer: