onsdag den 27. maj 2020

Sådan kan du bruge apps under corona-krisen


Corona-krisen har budt på mange ting. Som de fleste andre har du måske også en masse tid til overs, og hvad skal du bruge den på? Et godt bud kunne være at udforske de mange apps, der findes. Læs med her, og se en masse gode bud på apps du kan bruge under corona-krisen. Du kan også se en masse nyheder om apps lige her.

TikTok

 

En app der især er blevet populær under corona-krisen, er det sociale medie TikTok. Selvom TikTok for nogen har mere eller mindre dårligt ry, kan danskerne alligevel ikke lade være med at downloade appen – og det er bestemt ikke uden grund. TikTok er en meget kreativ app, hvor brugere kan dele korte videoer med sangefterligninger, humor, dans eller noget helt fjerde.
Hvad end du blot vil se på de mange tusinde videoer, der ligger på TikTok, eller selv give dig i kast med at blive den største TikTok-stjerne, vil TikTok med garanti underholde dig i timevis her under corona-krisen.

Derfor skal du downloade appen TikTok

·         Kreativ app – du kan dele korte videoer med sangefterligninger, humor, dans eller noget helt fjerde.
·         Appen er underholdende, hvad end du blot vil se på videoer produceret af appens andre brugere, eller du selv vil producere videoer.
·         Appen er gratis.

Takeaway-apps

 

Noget andet der kan få tiden til at gå lidt hurtigere her i corona-krisen, er noget lækkert mad. Levering af mad til ens hjem har været hverdagsluksus blandt danskerne i lang tid efterhånden, men især her i corona-krisen er takeaway-mad med levering blevet mere og mere populært. For at gøre det endnu nemmere for dig findes der en lang række apps, så du kan bestille mad direkte fra mobilen af. Dette gælder blandt andet apps såsom Wolt, Hungry.dk og Just-Eat. Så bliver det ikke nemmere at få lækkert mad bragt direkte til døren.

Derfor skal du downloade takeaway-apps

·         Aldrig har det været nemmere at bestille takeaway – bestil direkte fra mobilen.
·         Undgå smittefare – siden du ikke skal gå ud fra en dør.
·         De forskellige apps er gratis.

Videoopkald med venner – Houseparty

 

En anden app der har vundet danskernes hjerter under corona-krisen, er den smarte app Houseparty. Med Houseparty kan du snakke med alle dine venner på samme tid, så selvom du nok savner dine venner, kan du med appen Houseparty gøre corona-krisen lidt mere udholdelig.
I gennemsnit bruger appens mange tusinde brugere appen 51 minutter dagligt – så det er ikke bare stort ståhej for ingenting.

Derfor skal du downloade appen Houseparty

·         Bevar kontakten til dine venner.
·         Undgå smittefare siden du ikke mødes fysisk med dine venner.
·         Appen er gratis.

Lær et nyt sprog med Duolingo

 

Du kan også bruge tiden på noget mere fornuftigt – du kan lære et nyt sprog! Med Duolingo-appen lærer du hurtigt og effektivt et helt nyt sprog. Du kan også bruge appen til at genopfriske et sprog, du ikke har talt længe. Måske havde du tysk i folkeskolen?

Derfor skal du downloade appen Duolingo

·         Du lærer hurtigt og effektivt et helt nyt sprog.
·         Appen er gratis.


Ingen kommentarer: