tirsdag den 16. april 2019

Anmeldelse af McAfee 2019


McAfee leverer en prisvenlig pakke med sporingsprocenter over gennemsnittet. McAfees pakker indbefatter optioner for indbyggede optimeringsværktøjer, forældrekontroller, blokering af e-mail spam, firewallbeskyttelse mod hackere og tyve og beskyttelse af social media link til ubegrænsede enheder.
Fordele:

Let at anvende, installere og styre. 
100% garanteret virusfjernelse.

Ulemper:

Bruger flere systemressourcer, end andre antivirusprogrammer.
Online support er langsom.

Bedst til:

Hjemme- og firmaløsning af enhver størrelse.
Multiple enheder – abonnementer indbefatter beskyttelse for ubegrænsede enheder.
PC-optimering – gratis værktøjer indbefatter blokering af e-mail spam og forældrekontrol.

Hvad McAfee Tilbyder:

Kodeordsstyrer
E-mail spam blokeringsfunktion
Krypteringssoftware
Forældrekontrol
Komplet onlinebeskyttelse
Gratis dækning af smartphones og tablets


Funktioner i McAfee 2019

McAfee Antivirus

 – Indbefatter fuldstændig antivirusbeskyttelse med gratis 24/7 support og indbyggede optimeringsværktøjer for en enkelt enhed.

McAfee Internet Security

– Indbefatter fuldstændig antivirusbeskyttelse med gratis 24/7 support, indbyggede PC optimeringsværktøjer, forældrekontroller og blokering af e-mail og spam ubegrænsede enheder.

McAfee Total Protection

– Indbefatter fuldstændig antivirusbeskyttelse med gratis 24/7 support, indbyggede PC optimeringsværktøjer, forældrekontroller, blokering af e-mail og spam, firewallbeskyttelse mod hackere og tyve og beskyttelse af social media link for ubegrænsede enheder. Beskytter private filer med krypteringssoftware og lagrer dine passwords sikkert med True Key app.

Let at anvende

McAfee er en af de lettest anvendelige antivirusprogrammer. Enkeltheden ved det primære instrumentbræt sikrer, at brugere er bekendt med den aktuelle status for dens operativsystembeskyttelse. Gennemførelse af både hurtige og fuldstændige scanninger er kun få klik borte og det er let at klargøre autoscanninger.

Denne antivirus har alle funktioner aktiverede og præfigurerede umiddelbart efter installation, uden behov for en genstart. Selv om mange antivirusprodukter har en noget overfladisk fortid, så leverer den aktuelle softwaregeneration.

Brugere kan let konfigurere forældrekontroller, firewall, antispam indstillinger og opdatere indstillinger direkte fra brugerinterface. Al navigation er fremlagt på en intuitiv måde, som leder brugere til at konfigurere hvilke indstillinger, der bedst passer til deres behov. McAfee 2019 fungerer med styresystemerne Windows 10 og Mac OS X (de tre nyeste udgaver).


Sporingsrater og Pålidelighed

Ifølge AV-Comparatives, et fratrædende tredjeparts selskab til virustestning, er alle McAfee viruspakker på topniveau med hensyn til traditionel sporing af virusfil. Og selv om den ikke er så stærk til real-time scanningsbeskyttelse, kommer McAfee stadig ind med en gennemsnitsscoring.
Ved sammenligning af pålidelighed, er det nødvendigt for de fleste antivirusprogrammer at holde deres egen inden for 2 primære områder for antivirusbeskyttelse: Virussporing gennem traditionel scanning og real-time beskyttelse efterhånden som filer bliver lagrede i systemet.


Hjælp & Support

McAfee forsyner kunder med udstrakte supportoptioner, indbefattet dens antivirus support website, som helt og holdent er dedikeret til ofte stillede spørgsmål og en online vidensdatabase. Afhængig af deres bekvemmelighedsniveau, kan brugere anvende deres chatsystem, foretage en telefonopringning, eller endog købe forskellige supportpakker.


Om McAfee

Siden 1987 har McAfee frembragt produkter til antivirus- og computersikkerhed. Som en af de oprindelige pionerer på antivirusmarkedet, bliver antivirusprogrammer, så som McAfee Antivirus Plus, McAfee Internet Security og McAfee Total Protection ofte pakket med præopbyggede computersystemer fra firmaer, som Dell, Acer og Lenovo.

Ingen kommentarer: