fredag den 20. november 2020

Spil penge på de bedste ting for dig

 

Der er en tendens til at tro, at odds er sådan noget, der hører fodbolden til. Den tendens skyldes nok, at det i Danmark er langt den største del af alle odds, der er på fodbold.

Det hænger sammen med, at fodbold simpelthen bare er den mest populære sportsgrene i Danmark, men det betyder ikke, at det en den eneste odds-mulighed.

En anden tendens - der er stigende - er nemlig, at flere oddser på Esport. Og med god grund, der er penge at hente, og så gør det det bare noget sjovere at overvære et spil.

 

Selvfølgelig kan du spille på Esport

For helt uerfarne eller ikke-gamere vil det nok komme som en overraskelse - en urationel overraskelse - at man kan oddse på Esport.

Selvfølgelig kan man det. Alle sportsgrene, der har tilskuere, kan man spille på. Er der to mennesker, der kaster en sten mod et træ, kan du spille på det. Du skal bare finde den rette udbyder.

Når det gælder Esport og nærmere bestemt CSGO, kan du klikke dig ind på CSGO-Betting.io/da og finde ud af meget mere.

Det vil altid være ulovligt - formentlig - at oddse på sig selv. Så hvis du spiller med i større turneringer i CSGO, kan du godt droppe den mulighed. Men for alle jer andre, der ikke er i nærheden af det niveau, kan I smide lidt penge på vores helte.

Selvom det meget lærerigt at overvære de helt store turneringer, er det bare langt mere underholdende, hvis du har penge på en af dem.

Så kan du analysere spillerne, samtidig med at du tjener en lille mønt.  

Træt af selv at tabe?

Og netop det med at lære, hvordan man spiller CSGO, er der en del, der kunne have brug for. Rigtig, rigtig mange er ”bare” amatører og kommer aldrig til at spille med på den store scene.

For os er det utrolig lærerigt at se, hvordan de rigtig professionelle spillere spiller. Der vil uden tvivl være nogle tricks, måder at læse banen eller en teknik, du vil få stor gavn af.

Og så er det altid sjovt at se, hvordan den map, du spiller, bliver spillet af de allerbedste.

Altså er der en læringsværdi i at se og oddse på de store spillere.

En god oddser lader sig ikke begrænse

Den læring er både på dit eget spil, men den er faktisk også på dine odds generelt, der bliver bedre.

Jo mere du oddser, jo bedre bliver du selvfølgelig til det. Du bliver bedre til at analysere spillet, bedre til at gennemskue, hvor du kan tjene penge, bedre til at få udbytte af dine odds.

Det skal du tage med dig videre!

Der er ingen grund til kun at oddse på CSGO. Generelt er det nogenlunde de samme systemer, der er gældende, om det er Esport eller alt muligt andet.

Det er matematik, strategi og sandsynlighed.

Du bliver bedre til at se, hvor de forskellige udbydere laver fejl - odds, der er nemme at tjene på - og hvordan du kan udnytte det.

Ingen kommentarer: