onsdag den 25. november 2020

Kurser: Så kan du lære det!

 

At lære nye ting og få nye egenskaber er rigtigt godt for mennesker. Dette er med til at gøre ens liv lettere og stimulere din hjerne meget.

Det er bevist at hvis man altid lære sin hjerne lidt selv når man bliver gammel, kan man mere i sin ældre alder.

En god ting er også at lære nogle ting der kan være med til at gøre dit liv nemmere.

Det kan være meget sjovt og underholdende at lære noget ligegyldigt, men at lære noget du kan bruge hver dag, er virkelig en god ting.

De bedste ting at lære

Hvis du gerne vil lære noget som du kan bruge resten af dit liv og som samtidigt vil gøre dit liv nemmere, ville Office 365 være en rigtig god idé.

Hvis du f.eks. kan noget Excel ville du kunne lave en udregning blot ved at indtaste nogle tal.

Du kan også finde ud af hvor mange penge du kan lave en opsparing på, og hvor længe du skal lægge penge til side til noget du gerne vil købe.

Der findes også et andet program der hedder SharePoint.

Dette program er genialt hvis man gerne vil dele noget med en organisation får at få noget mere struktur over tingene. Herinde kan man dele programmer, viden og meget mere. Find et par Office 365 og SharePoint specialister, hvis du vil lære fra de bedste.

Hvordan lærer man det så?

At lære en ny egenskab kan godt være en svær proces. Specielt hvis man gør det på egen hånd. YouTube er god at lære fra, men 80% der prøver de stopper igen.

Vil man gerne lære og blive god til noget burde man finde specialister.  De er specialister og ville med sikkerhed kunne lære dig alt du behøver at vide.

At have en mentor/lærer som man kan spørge om råd er også en god ting at have.

Kan man dette bliver man den person der kan holde styr på alle sine filer og tal inde på kontoret.

Hvem burde lære disse ting?

Alle som har et arbejde kan benytte sig af dette. Dette ville også gavne folk som gerne vil kunne styre deres økonomi bedre.

Hvis du gerne vil kunne skrive en flot stil eller et flot stykke dokument, ville dette være perfekt til dig.

Er du en teamleder i en virksomhed eller har din egen virksomhed er dette næsten et must, for at kunne håndtere de ting der skal håndteres.

Med andre ord så ville de fleste kunne drage gavn af at lære noget af dette. Man behøver ikke at lære det hele, men hvis man har en god grund forståelse for det så er man godt kørende.

Ingen kommentarer: