søndag den 5. juli 2020

Anmeldelse af Nem Valutaomregner


Når du rejser i udlandet eller shopper online, kan det nogle gange være rart at have en valutaomregner lige ved hånden. Med Nem Valutaomregner bliver det så enkelt som overhovedet muligt. Det er nemlig en smart app, du let kan installere på din smartphone, så du altid hurtigt kan omregne forskellige valutaer til danske kroner.


Om Nem Valutaomregner

Med Nem Valutaomregner på din telefon har du en let måde, hvorpå du kan tjekke de vigtigste valutakurser. App’en giver dig blandt andet adgang til:
  • 200+ af verdens valutakurser
  • Understøtter nogle metaller og kryptovalutaer (blandt andet Bitcoin, Ethereum og Litecoin)
  • Live valutakurser, der opdateres hvert sekund
  • Grafer over den historiske udvikling siden 2011
På den måde kan du let og enkelt få et overblik over valuta i hele verden, når du har din smartphone ved hånden.

Nem og overskuelig app

Opsætningen af app’en gør den særdeles brugervenlig. Udover overskuelige lister med valuta får du også mange andre funktioner, der gør det nemt at anvende app’en efter dine behov. Du kan få app’en via Google Play, så den fungerer med de fleste android-telefoner.

Nem Valutaomregner har også fået god feedback fra andre brugere af app’en, der roser overskuelige opstilling og de mange muligheder. Nem Valutaomregner har fået 4,6 stjerner ud af 5 af over 100.000 brugere. Det er derfor en valutaomregner, der hjælper rigtig mange mennesker hver eneste dag.

Favoritliste med dine udvalgte valutakurser

Udover at Nem Valutaomregner giver dig et overblik over verdens forskellige valutakurser, har du også mulighed for at lave din egen favoritliste. Du behøver derfor ikke scrolle gennem utallige ligegyldige valutakurser, hvis du skal rejse til et bestemt land eller har brug for en nem oversigt over dine vigtigste kurser.

Du kan også anvende den smarte søgefunktion, hvis du skal finde kursen på en bestemt valuta lige nu og her. App’en giver dig en af de mest overskuelige oversigter over de seneste valutakurser, så du altid er opdateret.

Brug app’en i offline tilstand

Hvis du rejser i udlandet – særligt uden for EU, kan det være dyrt i data, hvis du skal bruge internet. Nem Valutaomregner fungerer dog også i offline-tilstand, så du ikke behøver bekymre dig om dyre regninger på dataforbrug efter endt ferie. Når du har adgang til Wi-Fi, vil alle kurserne automatisk blive opdaterede med de seneste nye udviklinger i app’en.

App’en er derfor genial til dig, der skal på ferie og gerne vil holde lidt styr på de lokale priser sammenlignet med de danske. Den er også god til dig, der går op i investeringer og gerne vil holde styr på udviklingen selv på ferie.

Derfor skal du vælge Nem Valutaomregner

Hvis du er på udkig efter en nem og overskuelig app, der holder styr på valuta for dig, så er Nem Valutaomregner et godt valg. Du får med Nem Valutaomregner:
  • En overskuelig app med flere funktioner
  • Mange valutakurser og kurser på metaller og kryptovaluta
  • Mulighed for at lave favoritliste
  • En valutaomregner der virker i offline-tilstand.
Hent Nem Valutaomregner i dag og få helt tjek på markedets udvikling og de sidste nye valutakurser.

Ingen kommentarer: