torsdag den 22. november 2018

Gratis og populær e-mailklient til Windows 10


Hvis du ikke ønsker at investere i Microsoft Outlook e-mailklienten til Windows 10, så kan du med fordel læse nærmere om Mozilla Thunderbird. Thunderbird er en e-mailklient fra Mozilla, organisationen der er bedre kendt for Firefox web browser, som har en betydelig del at tilbyde.


Udover at håndtere multiple e-mailkonti, kan programmet også bruges til at abonnere på RSS feeds og tilslutte online nyhedsgrupper og et nyt tabuleret interface gør det let at hoppe mellem individuelle e-mails og forskellige aspekter af programmet.


Der er nye værktøjer til rådighed, som gør det lettere at administrere en voksende indbakke. E-mail arkivering gør det muligt at fjerne beskeder fra din primære indbakke, således at de bibeholdes til fremtidig reference og den avancerede søgefacilitet letter arbejdet med at opspore beskeder ved brug af et system for nøgleordsfiltrering og tidslinje.

Som det er tilfældet med Firefox, kan Thunderbird forbedres og optimeres med brug af add-ons og tilføjelsesprogrammer som bruges til at brugertilpasse og udvide programmets funktioner. At få startet med e-mailklienten er blevet i høj grad forenklet takket være automatisk sporing af kontoindstilling og bekvemme touches, så som tilsynekomsten af en advarsel, hvis der skrives en e-mail, som indbefatter ordet ”tilknyttet”, men der ingen tilslutning er tilføjet – gør det til en fornøjelse at bruge Thunderbird.

Med avanceret sikkerhed, phishingbeskyttelse og automatisk opdatering, forbundet med utallige andre funktioner, som ganske enkelt ikke forefindes i andre e-mailklienter, er Thunderbird det ideelle program til håndtering af dine e-mailkorrespondancer og meget mere. For at sikre datasikkerhed i forbindelse med dine e-mails i Thunderbird, så vil vi anbefale at du installere et antivirusprogram ved siden af i Windows 10 – du kan med fordel prøve Avast Antivirus som er kompetent antivirusprogram.

Ingen kommentarer: