mandag den 19. oktober 2015

Dagens opskrifter: Lækre og uhyggelige opskrifter til Halloween

Ormeburgere (pølser med frugtfarve) er en gør dit Halloween måltid til det store hit hos ungerne.

Halloween er de seneste par år blevet et kæmpe hit i Danmark - både hos de voksne og ungerne, Når det bliver mørkt skal ungerne på gaden i deres uhyggelige kostumer og råbe "SLIK ELLER BALLADE!!", men inden da skal de naturligvis have noget godt at spise.


Kunne det friste med nogen havregrynskugle-edderkopper?
Når du skal lave lækker mad til Halloween gælder det både om at have noget der mætter hurtigt (for ungerne har travlt med at komme afsted), smager godt og naturligvis ser uhyggeligt ud.. Med en lille smule kreativitet og den rette Halloweenopskrift skal der ikke meget arbejde til for at kunne præsentere familien eller gæsterne for lidt kreative lækkerier. Kom eksempelvis godt i gang med Edderkopper lavet af havregryn der er en sjov ting at lave sammen med ungerne. Det er grundlæggende bare havregrynskugler med lakridssnor som ben.

Af andre kreative snacks kan nævnes Snot Boller (flødeboller med grøn glasur) eller måske Saltede græskarkerner der smager lidt som en blanding af chips og popkorn. Begge retter er populære hos både børn og voksne, kræver ganske få ingredienser og tager ikke mange minutter at gøre klar.

Uhhhhmmm... Snotboller
Saltede Græskarkerner er perfekte Halloween snacks

Når du skal i gang med selve hovedmåltidet til Halloween festen er der flere veje at gå. Du kan enten lave mere almindelig mad, der med lidt kreativ navngivning kan få nyt liv, eksempelvis kan tomatsuppe meget hurtigt skifte navn til Blodsuppe eller Hjerter i Flødesovs være... Hjerter i flødesovs.

Halloween Pizza
Babyfingre

Hvis præsentationen også skal være af mere uhyggelig karakter er der masser af sjove opskriftere. Hvad med, eksempelvis at lave en Halloween pizza (helt alm. pizza pyntet og formet som et græskar), babyfingre (pølser der er pyntet med rød peber), Ormeburgere (pølser med frugtfarve i burgerboller) eller pølseblæksprutter. Alle retter er nemme og lave og et garanteret hit hos ungerne. 


Se mange flere lækre og sjove Halloweenopskrifter på Alletiders Kogebog HER!Ingen kommentarer: