onsdag den 14. april 2021

Anmeldelse af House Flipper 2021

 

House Flipper er en unik chance for at opleve livet som et en-mands renoveringsselskab. Du kan købe, reparere og renovere ødelagte huse, så de kan få et ekstra liv. Når du er færdig, kan du sælge dem for en god profit, der kan bruges på dit næste projekt.

Spillet er et simuleringsspil, der er blevet udviklet af Empyrean og udgivet af PlayWay S.A. den 17. maj 2018. Det er et singleplayer spil, der kan bruges på både PlayStation 4, Xbox One, Google Android, Nintendo Switch, Microsoft Windows, Mac OS og Linux.

Læs mere om spillet her, eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan spiller du

Præmissen af spillet er relativt simpelt, og det er et koncept, som mange vil være glade for, da det handler om at forvandle noget gammelt og ødelagt til noget nyt, moderne og brugbart.

Gør rent

Du starter med at rydde op på grunden. Fjern tomme kasser, glasflasker og poser fyldt med skrald. Herefter går du i gang med rengøringen, hvor den legendariske ”Magic Mop” vil være en stor hjælp til at fjerne skidt og snavs fra alle overflader. Graffitien skal ned fra væggene, billederne skal hænge lige, og vinduerne skal pudses.

Renover

Herefter går selve renoveringen i gang - det er trods alt først, når huset er rent, at du i virkeligheden ved, hvad du har at arbejde med.

Du kan renovere huset med tapet, maling, fliser eller hvad end, du nu finder passende. Valget er dit, og det er netop det, der gør spillet så sjovt at spille igen og igen.

Sælg

Til sidst skal huset sælges. Når først dette er klaret, så har du en profit, som du kan bruge på dit næste projekt.

Ingen kommentarer: