fredag den 30. oktober 2020

Avast Free Antivirus: Meget mere end almindelig antivirus

 

Avast Free Antivirus er med til at beskytte dig og dine enheder mod virus og andre trusler. Det er en antivirus, som er fyldt med forskelligt trusselsdetekteringsnetværk, hjemmenetværkssikkerhed og virusbeskyttelse, som er med til at sikre en fuld beskyttelse af dine enheder.

Avast indeholder mange funktioner, men der er ingen grund til at frygte, at det giver problemer med blandt andet hastigheden på din pc. Det hæmmer nemlig ikke dig eller din pc.

Avast Free Antivirus er altså ikke en helt almindelig gratis antivirus. Det er nemlig meget mere.

 

Nem og enkel brug for alle

Avast Free Antivirus er nemt og enkelt at installere og bruge, uanset hvem du er. Programmet har heller ikke store krav til dit system, så ved et enkelt klik kan du hurtigt komme i gang.

Det er blot at downloade programmet, og lade det beskytte dig, præcis som det er skabt til.

Det intuitive program behandler meget mere end bare malware. Det scanner nemlig ukendte filer for sikkerhedsproblemer, før det overhovedet kommer frem til dig. Samtidig fortæller det, hvordan du kan løse problemet med det samme, så du ikke skal bekymre dig mere end nødvendigt.

Ny og opdateret version

Den nye version af Avast Free Antivirus er blevet opdateret med nye brugbare funktioner, som er værd at tage et ekstra kig på.

Du får nu endnu mere beskyttelse af dine programmer, så du kan undgå at blive offer for ransomware, også kendt som digital afpresning. Ransomware er blevet en ny og farlig form for malware, hvor ubeskyttede brugere af internettet afpresses af hackere, som krypterer deres filer indtil der udbetales løsepenge. Den nye version er med til at forhindre, at ransomware sker for dig, så du trygt kan bruge dine filer uden frygt for, at de bliver krypteret.

Den nye version indeholder også en opdateret version af Spiltilstand, som nu kaldes Vil ikke forstyrres-tilstand. Funktionen blokerer mulige pop-op beskeder, så du ikke bliver forstyrret, når du bruger fuldskærm, ser en god film eller spiller. Det kører i baggrunden hele tiden, også selvom du ikke kan se det.

De nye funktioner

Den nye version er propfyldt med funktioner som skal sikre, at du føler dig 100% sikker i din digitale hverdag og fritid.

Adfærdsskjold er en ny funktion, som introduceres i den nye version af Avast Free Antivirus. Det er med til at holde øje med dine programmers adfærd. De holder på denne måde ikke kun øje med malware, men sikre også, at dine programmers adfærd ikke ændrer sig.

Avast kan desuden også være med til at sikre dig mod sikkerhedsbrist, som malware kan slippe igennem. Det sker gennem funktionen Smartscanning, hvor du nu kan få hjælp til blandt andet sikring af dine adgangskoder.

Udover de nye funktioner, så sikrer Avast Free Antivirus også, at ikke kun dine enheder er sikret, men også, at dit Wi-Fi er sikret mod svagheder og uvedkommende brugere. Du får altså en fuld beskyttelse ved brug af Avast Free Antivirus.

Ingen kommentarer: