søndag den 26. januar 2020

Har du styr på din online beskyttelse?


De fleste ved godt, at det er vigtigt at beskytte sig imod diverse online angreb. Men ved du også, hvordan du rent praktisk sørger for at være så godt beskyttet som muligt, når du surfer rundt på nettet?

Du søger måske rundt her og der, falder over noget interessant og bliver optaget af det. Og så videre. I farten er det måske ikke altid, at du får tænkt på, at du har bevæget dig ud på tynd is i forhold til din datasikkerhed. Det er i hvert fald vigtigt for dig, at du tænker på at have en god generel beskyttelse, som kan skåne dig for nogle angreb, som kan gå hen at blive både ubehagelige og dyre for dig.

 

Hvis du er studerende

Som studerende må du i perioder leve på en sten. Den situation kan godt få dig til at blive fristet til at tage imod alle mulige gode tilbud. Nogle af disse gode tilbud er reelle nok, og det er dejligt for dig, at du kan spare nogle penge ved det. Andre at disse tilbud er bare en form for lokkemad for at få dig til at give dine personlige data fra dig. Det kan blive fatalt for dig.
Nogle af disse falske tilbud kan du sagtens gennemskue og holde dig fra, men andre er så dygtigt lavet, at du ikke opdager det, før det er for sent.

Hvis du for eksempel er bruger af siden Studiedeals, der kan give dig en god studierabat, så er de fleste nok reelle nok, men der kan også være nogen kedelige typer bag nogen af dem. I flere af disse tilbud indbefatter det, at du skal opgive nogle personlige oplysninger for at få rabatten. Det bør altid få en alarmklokke til at ringe. Det skal du altid være varsom med.

Beskyt dig med et godt antivirusprogram

Hvis du gerne vil beskytte dig imod virus så godt som muligt, så kan du vælge et anerkendt virusprogram som Avast Antivirus. Med det installeret på din computer, så vil du grundlæggende være godt beskyttet. Det kan spare dig for mange angreb og mange ærgrelser. Og give dig ro i maven. Du bør også installere en VPN-løsning som f.eks. NordVPN på din computer – NordVPN fungerer både til Windows, Mac, Android og iOS. Så den VPN kan sikre alle enhederne i din husstand.

Få det anskaffet og installeret så hurtigt som muligt. Det giver dig en god tryghed. Det gælder selvfølgelig både for studerende og for alle andre brugere af en computer. Det vil sige stort set os alle sammen.

Virus og hackerangreb kan ramme os alle

Alle i familien kan blive angrebet af virus og diverse hackerangreb. Tænk også på børnenes computere. Og på dine gamle forældres. Alle kan blive ramt. AVG har for eksempel en løsning, der beskytter samtlige enheder i familien. Det kan virkelig godt betale sig.

Det er bestemt ikke behageligt at blive udsat for den ene eller den anden form for online angreb. Kan du være med til at forhindre nogen af dem ved at få installeret et antivirusprogram, så er det absolut at anbefale.

Ingen kommentarer: