onsdag den 26. juni 2019

10 serier, der er værd at binge watche


Der findes i dag en lang række gode serier, du kan underholde dig med. Nogle er mere fængslende end andre. Her får du en introduktion til 10 serier, du ikke kommer til at kunne løsrive dig fra.

Omstillingsdamerne

Denne serie foregår i 1920’erne i Barcelona. Den omhandler livet for de omstillingsdamer, der arbejder på telefonselskabet i byen. Vi har at gøre med en række stærke kvindelige rollemodeller, som kæmper for deres frihed i en verden, der er domineret af mænd, og hvor kvinder stort set ingen rettigheder har.

 

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries foregår i en lille by i USA. Byen bliver hjemsøgt af alverdens overnaturlige væsener såsom vampyrer, hekse og varulve. Serien byder på masser af spænding og drama, og derudover er den spækket med flotte stjerneskud.

 

Pretty Little Liars

En ukendt person ved alt om en flok veninder og forsøger at bruge det imod dem. Igennem serien bliver denne ukendte person mere og mere voldelig og krævende, og serien intensiveres. Her får du teenagedrama som aldrig før.

 

Homeland

Denne serie er baseret på en israelsk tv-serie ved navn Hatufim. Homeland er en thriller/drama-serie, og vi møder her Carrie Mathison, som er CIA-agent. Hun er overbevist om, at en marinesoldat, som har været krigsfange hos Al-Qaeda, er blevet omvendt af fjenden og er en trussel for den amerikanske sikkerhed.

 

Breaking Bad

Gennemsnitlig, amerikansk familiefar forvandles til amatørnarkobaron. Da Walt, som er kemilærer, bliver diagnosticeret med dødelig kræft, begynder han at lave amfetamin for at tjene penge, han kan efterlade til sin familie. Han viser sig at være temmelig god til det.

 

Stranger Things

Der sker mærkelige ting og sager i den lille by Hawkins i USA. Det opdager en flok børn, og de beslutter sig for at komme til bunds i sagerne, hvilket bringer dem ud på et farefuldt eventyr.

 

Peaky Blinders

I denne serie følger vi Thomas Shelby og resten af Shelby-familien, som står i spidsen for banden Peaky Blinders. Serien foregår i tiden umiddelbart efter 1. verdenskrig og finder sted i England. Det er en vaskeægte gangsterserie fyldt med koldblodighed og gennemførte komplotter.

 

Chernobyl

Denne miniserie på blot fem afsnit har taget verden med storm. Den omhandler den forfærdelige ulykke i Tjernobyl og er fængslende, voldsom og gennemført. Serien er udkommet i år 2019 og er strøget direkte til nummer ét på IMDbs liste over mest populære serier – nogensinde. Har du ikke allerede set den, ved du, hvad du skal gå i gang med.

 

The Walking Dead

En zombieepidemi har stort set udryddet menneskeheden, da sheriffen Grimes vågner op efter en længere periode i koma. Han sætter sig for at finde sin familie og at samle andre overlevende, der endnu ikke er blevet ofre for zombierne.

 

Jessica Jones

I Marvels Jessica Jones møder vi privatdetektiven af samme navn, som besidder en række overnaturlige kræfter. Efter en hospitalsindlæggelse som barn har hun fået sine særlige evner, hvilket fører både godt og skidt med sig. Jones spilles af Krysten Ritter, som også er med i Breaking Bad.

Ingen kommentarer: