mandag den 19. maj 2008

Danish Pretty Boys

Billedsitet Bulapictures.com har skrabet en samling billeder sammen af spændstige danske fyre fra det danske natteliv.

Det er sgu godt man ikke er 22 og single i dag, for selv om moden i 90'erne ikke altid var for heldig er der godt nok dømt metroseksuel tangerende überhomo i dag - hvis alle følger stilen på billederne.

Se de skrækkelige billeder HER!

Efter 5½ time foran spejlet og med håndtasken fuld af David Beckham glidecreme med ferskensmag var Olliver og Victor klar til give den gas.

Se dagens øvrige indlæg her!

107 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dammmmmm..... hold fest hvor er de grimme, det er jo helt vildt, er som du selv skriver glad for man ikke længere er 22 og single, for dét der kan man da ikke leve op til!

Anonym sagde ...

haha, de ligner da bare nogen som skulle have en ordenlig røvfuld!

Anonym sagde ...

fuck de er total grimme. get a life
Hvem har dog født jer ?

Anonym sagde ...

Og så står der Danish Pretty Boys. Der er sgu intet dansk i dem ihvertfald ik ham P....... til venstre.

Nik & Jay sagde ...

simpelhen for bøsset, og mega Klamt, Av Sku de forstille to homoer, klamt, fucking pretty boy, Nexus Jon N Jous N & J

Anonym sagde ...

lidt for overdrevet.. ja'er.
- dig der skriver : " haha, de ligner da bare nogen som skulle have en ordenlig røvfuld! "
De må squ da se ud som de vil, det kun DIG ! der skal have en røvfuld så. man må vel se ud som man vil. man skal da iik straffes pga sin stil. så er man fandme primitiv oven i hovedet ! synes det fair nok i siger jeres mening hvis i bliver spurgt. Men drop at spil bedre end dem hvis iike i kender dem!

Anonym sagde ...

heey du der skriver, "haha, de ligner da bare nogen som skulle have en ordenlig røvfuld!"
hvis nu jeg siger jeg faktisk er blevet overfaldet idag fordi jeg er popdreng/(lidt) pretty boy. Fuck dig der tænker sådan noget. du burde forvises fra Danmark. Hellere danmark fyldt med prettyboys end sådan nogle idioter som dig .. faggit du er !

Anonym sagde ...

jeg er en pige. Jeg synes altså de frække nok, ? næsten alle mine eks ser sådan ud, fordsåtr iik hvorfor i synes de er så grimme ? q:

Anonym sagde ...

synes jer der ikke går noget er klamme!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

fuck i kan da være dumme og høre på? man burde ike bare dømme nogle fordi de har en anden stil en din egen så er du sku da fuckt op i hovdet må jeg sige! er selv Pop dreng men bruger da selv lidt selv bruner engang imellem godt nok bruger jeg ike bruncreme men synes da stadig ik man skal hade fuck bare såen.!

Anonym sagde ...

Nej. Synes i er så klamme jer der laver sådan nogle hjemmesider. det er så grov mobning og fucking ondt. Bliver total red inden i mig selv når jeg læser nogle af jeres kommentare fordi det ikke kommer til at handle om de to fyres personlighed. men hva de synes der er fedt af tøj. Synes det så klamt det her. ! :(

Anonym sagde ...

vred*
kommentarere*

Anonym sagde ...

fuck alle i fuck hoveder haha ;D små dumme unger man.. mit nr 67564545

Anonym sagde ...

jeg er lækker med en stor en........... 14,5 cm er den.. ring på 67564545.

er det overhovedet stort nok til jer piger?? svar..

Anonym sagde ...

ja jeg er en pige..

ja, 14,5 cm er rigeligt..
hvis man altså er under 160!

Anonym sagde ...

er 150cm og har en på 19,5 er det stort?

Anonym sagde ...

Lad os nu alle komme ind i kampen og gøre det eneste rigtige, nemlig at redde vores fædreland Danmark for at blive oversvømmet i metroseksuelle unge. Det er nu vi skal gribe ind, og vise den mandighed der er tilbage af os.
Det er kvinderne der skal bruge sminke - ikke mænd! Og inderst inde ved i det også godt prettyboys.
Jeg har intet mod at man er anderledes, men det der er bare for galt!

Anonym sagde ...

det er lavt at svine to drenge under en debat pga. deres udseende ? mmh - evt. skriv noget hvis i kender dem ellers burde i nok bare at lukke røven jer der har så mange negative kommentare, hvis i ikke kan tage deres udseende så lad dog være med at have så ondt i røven og glem alt om dem. man sidder kun på sin flade røv og bagtaler under en chat hvis man har mindreværdskomplekser, og dig jer der syntes de skal smadres ? - så tag da fucking i byen og smadre dem i stedet for at sidde og kæfte op, du finder vel ud af at de nok har nogle kontakter omkring sig -.- i skriver som i har forstand haters.

Anonym sagde ...

^^ og hvis i har noget imod det jeg lige skrev så kan i da bare kontakte mig på facebook : anna kjeldgaard nielsen .. eller arto : josephinemin.

Anonym sagde ...

Wow det var sgu en flot tale du fyrede af anna..

og igen, min 15 cm lange ven ;) er vokset.. vokser stadig piger er self over 160-- pointen er at den stadig vokse :b


67564545.

Anonym sagde ...

".. faggit du er !" det hedder faggot din klaphat, og ja den slags bøsser skulle have fået en ordentlig røvfuld af mor og far dengang de var yngre, så ku vi slippe for at se på deres grimme lortindsmurte fjæs!

Anonym sagde ...

faggot?? hvad fanden mener du? og igen 15 cm - 67564545.

Anonym sagde ...

hallo hva fuck er da gal med jer alle sammen jeg er selv en popdreng og lidt pretty boy hvad er da galt med at gå op i sig selv i det mindste kan vi score :)

Anonym sagde ...

klamt

Anonym sagde ...

Jeg er en pige og jeg synes simpelthen det er for klamt, når de bruger alt det makeup., jeg mener, jeg bruger ikke engang HALVT så meget, som de gør.. Én ting er at gå op i sig selv og sit udseende, som for øvrigt også er helt okay, men min kæreste skal sgu ikke bruge længere tid foran spejlet end mig. Og jeg synes bestemt ikke det er en fordel, heller ej noget at prale af, at man dele sin makeup med kæresten.
Jeg siger ikke at de absolut SKAL holde op med at bruge det, det er jo trods alt deres eget valg, MEN jeg vil dog råde dem til at lægge en dæmper på overforbruget af foundation og selvbruner, eller i det mindste lære hvordan man håndterer sådanne produkter..
Og så vil jeg lige sig til dig der siger I kan score: Det er for det første afhængigt af hvad piger kan li, men nu kender jeg dig jo ikke og ved ikke hvor meget du bruger af diverse ting, men hvis vi nu skal være overfladiske, så vil jeg da til hver en tid hellere vælge en Brian-type eller tilmed en SceneKid end én af de to pragteksemplarer på det overstående billede!

Anonym sagde ...

Jeg sys det er okay. Er godt nok ikke sådan én, men har da været punk engang. Er godt nok Pop nu. Men whatever. Lad dem selv vælge istedet for at svine dem til..

Anonym sagde ...

Pretty boy = Homo som ikke vil indrømme han er homo...

Jeg bruger selv 10min om morgenen foran et spejl

5min til at sætte håret smart, ½min til at checke tøjet to min til en tandbørste og 1½min til bøjle:(

Og dig der skrev 16 juli,du har squ ret... kan ikk være fedt at dele makeup med kæresten:)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

De behøver ikke engang at være homoseksuel eller biseksuelle, de ligner bare metroseksuelle egentlig. Jeg er selv bi, men synes stadigvæk at de ser forfærdelige ud og jeg synes at når man propper så meget selv bruner i hovedet ligner man egentlig bare en lort. Men, hvis Danmark skal være så frit som alle siger de gerne vil have at det skal være, så lad dem da? Der er ingen som tvinger jer til at skulle se på dem, man kan jo bare sidde derhjemme på ens PC og grine af det hvis man vil.
Min mening? Vær så åben for alle de typer der findes, uanset hvor ekstreme de er, eller i det mindste lade være med at forveksle metros med homo/bi's ;D - Fra Hean.

Anonym sagde ...

syns sku pretty og pop drenge kan være ret lækkre!!alså man kan godt være lidt for pretty, men hva' så alså?? de har sku da ret til at se ud som de vil!!må vi piger så heller ikk være sminkedukker??
alså en af mine bedste venner er da lidt prettyboy..men hva' så??
vis ikk i har noget godt at sige..så lad vær!!

(diq der skriver i kan score du har sku ret!!)

Anonym sagde ...

ELSKER PRETTYBOYS OG POPDRENGE!!!OVER LÆKKRER!!!

Anonym sagde ...

.nogle gange kan det oss være for overdrevet
med det de putter i hovedet for at se godt ud, men lad dem da selv bestemme..
hvis de mener at de er lækre så lad dem mene det
jeg har intet imod prettyboys men når man ser
billeder hvor der er for meget selvbruner såéh
går det lidt over min steg..
jeg ville nok ikke komme sammen med en der
bruger alt det stas i hovedet (:
men syntes som nogle andre herinde at ligemeget
hvordan man ser ud, så skal man være åben overfor
dem.. det kan jo være de er skide søde (;

Anonym sagde ...

enig

Anna Nielsen sagde ...

til dig der har en pik på 15 cm. det er kun bøsser der måler sin pik hele tiden så de ved de ikke smadrer organer når de knepper hinanden i røven. og hvis du nu er så glad for din "meega store" pik, hvorfor fanden sidder du så og skriver det under en debat om prettyboys, tag dog i byen og scor, der er jo så mange villige piger nu til dags..

DK'z 3g3n p0pdr3ng sagde ...

fuck alle jer der synes prettyboys er lol.
det er jo ligesom os der kan score alle de lækre damer..
og ja ved da godt det lidt nasty jeg bruger bruncreme, men sådan er det.. men hva er det i har imod det? vi er jo bare nogle unge der er med på moden.. jeg ved da godt jeg er prettyboy.. men hva så? pigerne er jo vilde med det.. endtil videre(: men kunne da aldrig finde på og bruge mere end sminkedukker,... for så er man NASTY..

Anonym sagde ...

anna nielsen? du hedder vel anna kjeeldgard nielsen ikke?

Anonym sagde ...

lol de er da klamme ^^

Anonym sagde ...

DK'z 3g3n p0pdr3ng du har fandme ret...det er jer der kan score, jeg er pige og jeg falder sku da mere for prettyboys ind ikke prettyboys!! jer okay de skal self heller ikke være total sminkedukke, det er klamt!!
og prøv dog at lær dem at kende, de er helt nomale mennesker med stil;b.....og skide søde mange af dem;)

Anna Nielsen sagde ...

jo jeg hedder anna kjeldgaard nielsen ? d;

Anonym sagde ...

Til "DK'z 3g3n p0pdr3ng":
Du skriver, at I er med på moden, og så tænker jeg: hmmm, mode? - det er da noget man som regel forbinder med kendte mennesker, ikke sandt? Og jeg har da ikke set én eneste kendt person majet ud som en 4-årig pige, der har været i sin mors makeup-pung?
Og så til jer der siger at prettyboys ligner homo'er: Det gør de bestemt ikke, da størstedelen af homoseksuelle faktisk klæder sig meget mere anstændigt og præsentabelt end prettyboys. Tag nu fx. Dennis Knudsen - som btw er "Gud", når det kommer til Beauty&Fashion-emnet - ham ville jeg da helst præsentere for mine forældre, hvis det altså ikke lige var for den stor aldersforskel x)
- Mvh. mig der også skrev d. 21 Juli

Anonym sagde ...

Erhm .. Ham til venstre er photoshop lavet .. Eller, hans tøj er... : /

Anonym sagde ...

Helt ærligt !?
- Grilstegte drenge, cremede fyrer, en dåse voks i håret.. Det sku da for klamt :O!
Fatter ikk jer piger, som tænder på det!?

Anonym sagde ...

Uanset vores personlige mening om deres udseende er Danmark stadig et relativt frit land. De har ret til at maje sig ud som de har lyst til. Det har alle.
Og helt ærligt. Bortset fra ikke at fatte hvorfor "tøser/kvinder" tænder på selvbrunede foundationindsmurte hormonspisende og voksafhængige unge mænd, har I så nogensinde spurgt jer selv om nogen kvinder fatter hvorfor "mænd" tænder på plastikoppustede hjernedøde kirurgiafhængige unge piger?

Man kunne jo faktisk sagtens forestille sig at I, udover ikke at fatte hvad "tøser" tænder på, reelt ikke fatter særlig meget i det hele taget. Specielt ikke i forhold til kvinder.

Og som en sidste lille ting:
Lær dansk. Den måde det danske sprog bliver mishandlet på, her på siden, er værre end den mishandling samtlige disse "pretty-boys" udøver mod det "mandlige" image. Forresten er Pretty-boys en fejl. Det betyder "pæne drenge" eller endda "smukke drenge". Der er ikke noget af hverken det ene eller det andet over de to på billedet. Det eneste de beviser er at den åndelige og mentale fattigdom er kommet for at blive. Men de er ikke alene, qua "mænds" interesse for de plastikdimser der sælger pornoen idag.

Ok, det var rart at komme af med det. Jeg håber I kan læse og forstå det. Jeg tvivler, men håbet har jeg da.

Anonym sagde ...

Fuck jer svin der svinder dem til ! :O I er sikkert selv røv grimme! De bestemmer da selv hvordan deres tøj ser ud, det ikk være end jer sminkedukker som bruger flere 100kr om måneden bare på MAKEUP! Og med jeres fucking puch up bh'er .. føj hvor det bare klammere ;s

Mohamad Yahya Mohamad sagde ...

Shiiiiiiit, en smule bøsset, ville jeg sige.. har intet imod prettyboys, men dét er sku lige al for meget.. Syntes sådan noget er f****** klamt. og der burde være en straf imod at ligne piger, som dem! Simpelthen for luderagtig.

Anonym sagde ...

elsker prettyboys - elsker, elsker, elsker dem virkelig!!...jear oka det kan da godt blive for meget.!
- men drenge elsker jer!
- i er røv lækkre!
- i kan score!
- i er fucking grinern!
jeg kan bedst li' prettyboys ind små klamme nørder!<3jo nogle nørder er da meget flinke, men tænder paa prettyboys!!

- og ja forstår godt dem der ike kan li' prettyboys', men det kan jeg!

Anonym sagde ...

Sut :b

Jones sagde ...

altså jeg har selv brugt måske lidt for meget voks for at få håret op og stå, men jeg har ALDRIG brugt make-up det er bare for ulækkert! make-up er lavet til kvinder og ikke til mænd! hvis man en mand bruger make-up, så personligt mig selv vil jeg syntes at han har slet ikke noget mandlig gener i sig!

Anonym sagde ...

og til hende dullen der som skriver "elsker prettyboys - elsker, elsker, elsker dem virkelig!!"

jeg er næsten sikker på at du er en sminkedukke!

Anonym sagde ...

jeg er da også lidt popper men altså det er vel okay og bruge mange penge på tøj og at sætte sit hår men at bruge selvbruner og solarie er at gå over stregen

Anonym sagde ...

Jeg synes det er klamt, 'nuff said...

Anonym sagde ...

Ja der er mange positive ting ved "pretty-boys":

- så sindsygt grimme, at en griner er sikker hver gang.

- deres vilje til at følge mængden er så stor at du nemt kan få dem til at hoppe ud fra en bro i den tro at det er det alle gør.

- er man pretty-boy, og bliver slået i hovedet, glider slaget bare af som en vinduesvisker på forruden af bilen.

- og piger, smørelse er ikke nødvendigt når man er sammen med en pretty-boy, han snupper lige et par centimeter af fjæset.

Anonym sagde ...

haha! dig der skriver: "og til hende dullen der som skriver "elsker prettyboys - elsker, elsker, elsker dem virkelig!!"

jeg er næsten sikker på at du er en sminkedukke!"

haha!!! jear jeg er sku' nok lidt sminkedukke! og er det et problem?..der er saa mange folk, som tror bare fordi man er dulle/prettyboy/popdreng osv. har man ingen følser, ogs er man en skiide irreterende blærerøv som skal rende rund paa gaden og spille saa fuucking smart!!..men ved i hvaa? jer der dømmer os paa udse'ende, det er sku' der jer der har et problem! i giver os jo ike en chance overhovde! lige saa snart i ser ogs er det bare sådan noget "fuuck en klam dulle/prettyboy! HALLO mennesker, ci er li' som alle jer andre, måske sku' i bare prøve og lære ogs os kende!,,mange af ogs er altsaa flike nok selv om vi har 4 kilo make-up/voks i fjæset/håret...vi har følser li' som jer andre! og når i sidder og siger vi r skiiide klamme, jear saa er det jers mening! og ved i hvaa'? det raver oss en skid! vi er som vi er, fordi vi er stolte af det!<3<3<3

der findes mange forskellige slags mennesker,,prettyboy's, popdreng, duller, popduller, nørder, emo'er, naturlige personer...der er ingen "nomale" eller hvaa man siger! der er mange forskellige slags(;

Anonym sagde ...

hvor er de smukke:*

Anonym sagde ...

Jaerh!
Jeg er en pige, og nogle prettyboys er faktisk hotte?! Og man har fandme lov til at gå i det man vil! Hvis i vil svine dem til p.g.a deres tøj, hår og face er det sgu da jer der 'grimme'? Altså.. De fleste er faktisk søde?! så hvorfor dømme dem på deres udseende? Fuck nogle klamme mennesker i er, jer der sviner dem til mayn! Og det samme gælder duller.. man skal bare gå i det man har lyst til! ;)

Anonym sagde ...

Enig med dig^^
- Man skal gå i det man vil!
- jeg er dreng, og jeg tænder egentlig mere på piger som dig, der siger din mening, men samtidig er flink, end de snobber der der sviner dem til mayn! So I only have one thing to say : GET I LIVE RØVHULLER!

Anonym sagde ...

Hov dx'
- min fejl.. Der skulle stå GET A LIVE

Anonym sagde ...

Get a LIFE, går jeg ud fra du mener..

Anonym sagde ...

hallo jeg forstår ike hvorfor i skal' være saa onde mod prettyboys!? de er sku' da flinke nok! jear det kan da godt være det ka' blive for meget nogle gange og man bare tænker 'WHAT'...men hvaa' saa?? la' dog hver at sidde og sig de klamme! de har ike gjordt jer en skiid!...de er 100% lige som alle andre mennesker! de lever måske bare livet paa en anden måde?<3 de er altsaa mega søde og helt vild griner...saa fald ned og hold jeres mening for jer selv! det er aldrig rart at faa afvide man er KLAM!!!

- mege respekt for jeg drenge<3

Anonym sagde ...

mega*

Anonym sagde ...

F**CK HVOR ER I PIGER KLAMME!!!!
Hvordan kan man synes pretty boys er lækre? Føj man, de er lige til at lukke op og skide i. Ta' jer f****** sammen. Jeg er en pige, og jeg tænder på drenge som kan beskytte en, og ikke bruger mit sminke. De skal være maskuline ligesom min kæreste. F****** bøsser!

Anonym sagde ...

Jeg syntes det er mega grimt, men imodsætning til mange andre syntes jeg det er fint man ser forskellige ud (:
Og til dem som skriver at de hader bøsser, i er virkelige dumme at høre på, og jeg håber der vil komme en stor negermand med en kæmpe negerpik der kneppe jer i røven (:

Anonym sagde ...

Bøsser er fucking lige som alle andre!!! og nogle gange ind da sjover, søder og glader main!!!!!<3

Anonym sagde ...

i er famne KLAMME!!!! OMG.. NERDS

Anonym sagde ...

Alle behøver vel ikke og ligne hinanden?
Bare et simpel spørgsmål...

Anonym sagde ...

Skriver projekt om pretty boys og poptøser... Er der nogen der har nogle gode links til oplysninger?

Hilsen Hr. Kartøffelsen ;)

Anonym sagde ...

PS min er 27 cm. og 174 cm.

Hr. Kartøffelsen

Anonym sagde ...

Jeg vil altid huske dig liderlige Lise-Lotte!!

Hr. Kartøffelsen <3

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Ej helt ærligt! det er pisse ondt at skrive på den måde om Goth og Emo'er!! De er også helt normale aliens!
hvis nogle af jeg er der ude: Love ya!!!

Kh Edwin Indianer Jones

Anonym sagde ...

DIN DUMME BLONDINE!!!
har du overvejet om vi måske snakker om POPDRENGE!!!???

Anonym sagde ...

hva' snakker du om, dig der skrev den 24. feb. 14:18???

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
ornly syg ganshter sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
liderlige gangshter sagde ...

i love this conversation and i love poptøser and prettyboys

Liderlige Lise-Lotte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Fokez? Hvorfor fande flippe helt ud over et par gutter??

- Jear det kan godt være det bliver for meget! Men jeg må sku sige at jeg alligevel har respekt for at i tør være jer selv!:D

Anonym sagde ...

Jeg èr prettyboy, jeg bruger ca 500 kr i ugen. Det er ikk os der har et problem
det er FUCKING jeg, vi må gå som vi vil.......... Fuck haters!!!!!!!!!!!!!

Anonym sagde ...

på tøj og make-up

Anonym sagde ...

min pik er 20 er kun 14 så kom igen "små tabere"

Anonym sagde ...

fuck jeg ville sutte den af på dig din frække dreng kom og sprøjt mig i min kæft

Anonym sagde ...

Ring 4635 5600.

Anonym sagde ...

jeg er en pige på 16 som har en pik. den er næsten 18 cm. nogen der har interesse, ring 4635 5600. jeg gider ikke alt jeres pis, så ring KUN hvis du mener noget seriøst!

Anonym sagde ...

jeg ringer nu :P

Anonym sagde ...

Super, det skal nok blive frækt ;)

Anonym sagde ...

håber jeg os :P

Anonym sagde ...

jeg venter? :D

Anonym sagde ...

tag den min frække dreng

Anonym sagde ...

Jamen så ring dog?
min lille luder :D

Anonym sagde ...

Hold da kæft..
Jeg tror jeg ville kunne iføre mig en selvdød slange med huller til hænder og føder, og stadig have mere selvrespekt end hvis jeg så sådan ud..
Folk der siger de synes det er fedt, og har respekt for at de tør være sig selv - Det er lige præcis det modsatte af hvad de gør. De følger en etikette blandt deres egen slags, tager krigsmaling på fordi de er utilfredse med deres udseende, og udsender tydelige homofile signaler ved at tage små feminine itu-revede "toppe" på. De sidder mellem to stole, i en slags efter-pubertet og kan ikke finde ud af sig selv. Jeg vil vædde mit halve kongerige på at størstedelen af disse drenge om 10 år vil sidde og undre sig over hvorfor de så sådan ud.

Anonym sagde ...

Danmark er et frit land godt nok, der er intet forbud om at gå klædt sådan og se ud sådan.
Men dette betyder ikke, at fordi de har lov til at gøre som de vil, er de beskyttet fra andres meninger, fordi de sjovt nok lever og bor i det samme frie land.
Lige så meget som de har lov at meje sig sådan ud, har vi lige så meget ret til at udtrykke os om vores mening om det. Så i kan godt smutte med jeres "Hvis i synes de er klamme er det fordi i selv er klamme" børnehave-logik her.

Anonym sagde ...

kan man ikk bare have sin egen stil ?? alle dem der skriver dårligt om prettyboys er nok også mega klamme ?

Anonym sagde ...

Ha, ha, sad og googlede en masse random ting og ligepludselig kommer jeg så ind på denne geniale hjemmeside. Jeg har sgu hygget mig med at læse jeres kloge og knapt så kloge kommentarer. Så jeg vil da lige bidrage med min mening:

jeg mener at hvis man virkelig vil klæde sig ud som en klovn, så skal man da også have lov til det. Det giver da bare os andre et godt grin.:)
Men jeg vil dog tilføje at der hvor jeg bor er det at være prettyboy ikke særligt populært mellem drengene og pigerne i mit område kan i det hele taget heller ikke prettyboys.

Anonym sagde ...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!________!!!!!________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!+!!!!!!!!!+!+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++!!!(__)!!+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0!!!0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_!!!!!!!!!!!!!__________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!____!!!!!!!!!!!!

Anonym sagde ...

HUN SAGDE PIK X)arHHHHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA

Jeg er en 84 årig mand og du kan finde mig på chatrouletten, hvor jeg sider og wanker hele dagen!!

AWE-SO-ME!!!!

Anonym sagde ...

Jeg kan få min pik hele vejen rundt om rundetårn. JEG LAVER IKKE SJOV JEG MENER DET!!!!!!!!!

-Kys og kram(og PIK) fra Caroline-musen <3

Anonym sagde ...

frrrrrræk, fræk, fræk, frææk trøje ham den venstre har på xD De er da meget lækre, men hudfarven ser en anelse for falsk ud.. okay meget falsk ud...

Anonym sagde ...

hold da kæft..... hvor er de grim og se på... jeg skæmmer mig over at være dreng, når jeg ser sådan nogen pigedrenge;(

Anonym sagde ...

hent dit jagt gevær vi skal på prettyboy jagt!

Pokemon tema :

vi drager ud på livets vej vi har et enkelt mål ! prettyboys dem skyder jeg min vilje er af stål!. jeg vil rejse ud i det blå finde dem over alt! prettyboys dem nakke vi det noget vi kan li ! prettyboys du skal dræbe dem ! de gør livet til en leg prettyboys åhh vi følges ad og skiller dem alle ad !

Anonym sagde ...

Ad, føj de er da bare for klamme! :)
Har dem som projekt i skolen! :O
FØJ!!!!!

Anonym sagde ...

Min Pik er 22 cm SÅ SUT DEN!!

Anonym sagde ...

Det er løgn jeg er pige :)

Anonym sagde ...

.tjótàál hóttè i; .bóýs íí 'R bárè jálóùx i; ..smúút bíítch'? s;

Anonym sagde ...

OMG?
-jér der kritisere dem, i burde få jér et liv. De ser ud som de vil, de gør som de vil. Og i har ikk ret til at kritisere dem bare fordi de ikk ser ud som i gør, eller i ikk syntes det er det pæneste at være pretty boy. Men nu er det så sån at pretty boys score damer meget letter end alle jér andre! - men prøv at tænk jér bare lidt om, det gør ikk ondt ?

mads sagde ...

denne debat startede i 08 0g nu skriver jeg i 11 men lad skuda folk være dem de vil være alt andet er sku da dumt og alle der syntes pop drenge og pretty boys er klamme tør bare ik at være sig selv og er bare som alle andre og tror det er smart