onsdag den 17. marts 2021

Indret huset på bedst mulig måde

 

Indretning af hjemmet er nærmest per definition en ret personlig sag. Det handler om, hvordan hjemmet, det sted du sandsynligvis bruger størstedelen af din dag, skal se ud. Derudover er det med stor sandsynlighed et af de eneste steder, hvor du har fuldstændig råderet til at bestemme indretningen. Du kan vælge lige præcis det, der gør dig glad at færdes i, og som du synes bedst viderekommunikerer din personlighed til eventuelle gæster. Egentlig behøver teksten om den bedst mulige indretning af huset således ikke være længere end at kunne konkludere, at den bedste indretning er den, der gør dig glad og gør huset til et hjem.

Få hjælp til at finde din stil

Selvom man siger det, føler mange danskere sig dog alligevel ret meget på bar bund. De føler måske ikke, at de har den store indretningssans, kender til bredden på markedet eller overhovedet ved, hvad de egentlig kan lide. Det er måske derfor, vi ender med så mange danske hjem, der virker som halve kopier af den seneste udgave af et eller andet indretningsmagasin. Heldigvis findes der et par genveje til den bedst mulige indretning af hjemmet, og et skridt på vejen bør, i den sammenhæng, helt klart indebære at lægge indretningsmagasinerne fra sig. De kan selvfølgelig bruges som inspiration, men ligesom i tøjmode ændrer indretningstendenser sig ofte så hyppigt, at det ikke kan svare sig at konsultere magasinerne, hvis man vil have en tidløs indretning.

Søg inspiration online

I stedet kan man med fordel søge sin inspiration andetsteds. Det kunne være hjemme hos venner og bekendte, men det kunne også være online på sider såsom boliglicious.dk, der samler et væld af tips og tricks til indretning i boligen og meget andet. Det er altså på mange måder som et online bolig- eller indretningsmagasin, men har alligevel et par fortrin i forhold til den analoge version. For eksempel betyder det faktum, at det er online, at du i langt højere grad har mulighed for at se bort fra tendenser, søge på tværs af tid og i stedet finde frem til de mere tidløse råd.

 

Der findes nemlig også gode råd til indretningen, som ikke nødvendigvis er præget at tidens tendenser. Det kunne for eksempel være ideen om lyse farver, og lys i det hele taget, hvis du gerne vil give oplevelsen af, at dine rum er større og mere rummelige, end de egentlig er. Et andet oplagt men tidløst råd til indretningen i hjemmet, der nærmest med garanti vil give en bedre oplevelse i det lange løb, er at bruge lidt flere penge på møbler i kvalitet. Køb altså hellere færre men bedre møbler. Så beholder du nemlig den rummelige følelse etableret ved hjælper at de lyse vægge, og sandsynligheden for, at du vil nyde at bruge dem hver eneste dag, er også så meget desto større. Det er nemlig præcis det, indretning af hjemmet handler om. At finde det, du bliver glad for at bruge og se hver eneste dag.

 

 

Ingen kommentarer: