mandag den 13. april 2009

Susan Boyle

Tag dig lige 7 minutter og check dette klip på YouTube (det kan desværre ikke embeddes).

Susan er en 47-årig jomfru fra Skotland, der er i kategori med Paul Potts, der også fik sit gennembrud i samme program (Britains Got Talent). Videoen med hendes optræden er nu vist mere end en million gange på Youtube på under 48 timer.

Læs også artiklen her fra Politiken, hvis du vil vide mere...

Tak til Anders for linket

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fantastisk er vel det eneste man kan sige

Anonym sagde ...

Ja jeg kan kun sige det samme. Hun synger fantastisk.

Anonym sagde ...

Jeg er IKKE sanger, men yderst glad for at høre skøn musik og sang - Overrasket, JO i den grad - så og læste første gang om Susan Boyle på JP.dk og skulle da lige høre videoklippet - jeg siger JER, hun kan synge - GLÆDER mig til hun kommer til DK - jeg er blandt tilskuerne på bænkene sammen med min hustru. 1.427.632 klik på YouTube, er det blevet til her den 13-04-09 kl. 23:32. YDERST interessant klip.

Anonym sagde ...

At se en midaldrende kvinde som Susan Boyle, er da fantastisk. En engel sendt oppefra, så vi stadigvæk kan tro, at der findes mere mellem himmel og jord. Hun er da fantastisk, sikke en kvinde, som udstråler et helt ægte talent, som aldrig har været igennem en professionel træning. Simpelthen et helt igennem ægte talent. Amazing grace! Halleluja!

Anonym sagde ...

fantastisk, jeg håber hun får en flot modtagelse det fortjener hun.

Anonym sagde ...

Jeg må skrive endnu engang - at høre de forskellige videoklip med Susan er noget af det varmeste jeg i mit hele liv har oplevet - Hun giver hjertelig varme og man tænker KUN positivt og bliver enorm glad når man hører hende synge, også sangen "Cry me A River" som hun har indsunget til et "godt formål" på en CD sammen med flere andre. At se videoklippet igen og igen, hvor de tre dommere og alle 3000 tilskuere til Britains got Talent 2009, ikke vidste hvad de nu skulle opleve, er HELT vildt - jeg får tårer i øjnene af glæde, ved at se og høre hvad hun kan - sikken dejlig overraskelse, fra en så ydmyg og så sød en lille dame, fra landsbyen West Lotian i Skotland. En gave til verden, hvor vidunderligt - Hun vil komme til at kaste megen glæde ind i stuerne og ind i livet på fantastisk mange mennesker i tiden frem - Jeg ønsker hende ALT godt og, SUSAN, pas godt på dig selv. En beundrer fra Esbjerg i det vestjyske.

Anonym sagde ...

Endnu en bemærkning: Sangen hun sang i "Britains got Talent 2009" - som hun overraskede ALLE med var "I dreamed A dream" fra Broadway Musicalen Les Miserables.

Ghassan sagde ...

Hi. First of all I will say WAaaauW! you have an amazing voice and I have never heard an angelic voice like yours .. I think I have heard you sing like 100 times a day .. Im a big fan of yours .. And I have send your song to all my friends in the world so they could hear you ..
Best wishes from Ghassan A. Enad from Iraq but live in Sweden.