mandag den 16. juli 2007

Just hjemvendt fra Båstad...

Det lykkedes desværre ikke at få fat i en trådløs forbindelse i
weekenden, så det var desværre ikke muligt at opdatere bloggen.

Jeg tillod mig lige at holde en miniferie i det svenske, hvor den årlige tur til Swedish Open i Båstad med familien. Til dem der ikke kender Båstad (og det er jo antageligt de fleste danskere) er Båstad Sveriges svar på Skagen. I hvert fald i den uge den årlige grustennisturnering afholdes.

Byens indbyggertal fordobles og cafeer, hoteller og forretninger fyldes med svenske kendte og wannabees samt en håndfuld tennisinteresserede svenskere. Men der kommer altså også en del danskere, heriblandt undertegnede plus familie.

Selvom vejret var både ustadigt, regnfuldt og til tider meget skiftende, lykkedes det på en eller anden måde at arrangere sig sådant at det kun regnede enten om aftenen, natten eller om morgenen før vi skulle af sted. Kun en dag blev arrangementet skubbet i et par timer på grund af regn.

Der blev spillet masser af god tennis og stemningen var god. Vinderen blev som de sidste par år en Spanier, denne gang David Ferrer på 24. Det er tredje år i træk af turneringen får en spansk vinder.

Hvis du bare interesserer dig en smule for tennis (eller som jeg har giftet dig ind i en familie der er bidt af en gal tennisbold) er det en super oplevelse at møde stemningen og det leben der er omkring turneringen i Båstad. Alt er arrangeret i vanlig Skandinavisk afslappet stil men med både dygtighed og professionalisme.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Sebastian, lyder godt med din miniferie i det Svenske. Tennis er en god motionsform og tilmed en socialsport især når der spilles i klubregi. Måske kan vi mødes ONE day og få et slag så du kan få sved på panden. Har tænkt på at få anlagt en bane på min nye grund i Sverige, men mere om det senere. Fortsat god dag. mvh X-Jubii Peter PBO@krak.dk