fredag den 29. juni 2007

Camilla Martin ny vært på Onside

Efter først at have smadret Danmarks nok mest populære fodboldwebsite, Onside.dk, ved at lave et redesign så elendigt og tåbeligt at det er røget direkte ind på top tre over mest katastrofale danske redesigns/relanceringer har Viasat/TV3 nu besluttet at fortsætte den totale ødelæggelse af konceptet.

Den 33-årige tidligere badmintonspiller, Camilla Martin, har valgt at følge sin miserable start på Radio 2 op ved nu at træde ind som kvindelig medvært til den ellers garvede Jacob Kjeldberg.
Til Camillas fordel har Line Baun Danielsen heldigvis sørget for at hun ikke vil blive den dårligste vært nogensinde på Onside, men niveauet skal godt nok hæves fra hvad vi har set (hørt) på Radio 2.

Ideen om at genlancere Onsideprogrammet på TV3 er nu ellers meget god, da det vist vil være at lyve at 2100 Sport med Carsten Werge var nogen dundrende succes. Og da man nu ikke har valgt at fortsætte det nok mest succesfulde makkerpar Werge+Frimann mere, virker Kjeldberg som en god løsning. Men hvad sker der lige med Camilla Martin som medvært ?

Er det vigtigere med en køn og smilende medvært end en med bare minimal indsigt i Dansk fodbold ?! - Gerne også med lidt humor om muligt. Desværre to ting vi nok ikke skal regne med fra Camilla. Så skulle man hellere have prøvet at lokke Luna Christofi til landet, men ok - hun er nok mere interesseret i at forlade de varmere breddegrader, hvilket man vel godt kan forstå :-)

Men ok, det bliver spændende om Onside kan nå tidligere tiders kvalitetsniveau eller om det bliver mere la-la stilen der bliver valgt. Sikkert er det, at hvis TV3 ikke får reduceret lidt i antal og længde af reklameblokke at vi er mange der sætter pris på at se programmet forskudt live på harddiskoptageren... Der er ikke noget bedre end TV3's reklameblokke set med 16 gange hastighed ;-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er fandeme for ringt at de smadrer onside det er ikke godt nok

Anonym sagde ...

tjek www.vinspireret.dk